Dubbel-coaching: kort en krachtig

Naar een volgend niveau

Alles werkt, je bent belangrijk in de organisatie, je draagt verantwoordelijkheid, je hebt relevante ervaring, opleidingen en trainingen. De volgende stap is dat je dichter bij je kern wilt komen. Je weet dat er meer in zit, maar je weet niet hoe dat aan te pakken.

Je wilt in flow je werk rustiger en effectiever aansturen.

Je wilt met je wezenlijke inzichten meer invloed hebben door anderen te versterken

Herscheppen door met z’n tweeën te coachen

De mensen die wij coachen zijn stuk voor stuk krachtig en intelligent. Zij kunnen daardoor veel beweging brengen. De valkuil is dat zij anderen op eenzelfde manier naar vraagstukken laten kijken zoals zijzelf doen. Daardoor kunnen zij belangrijke potenties en belangrijke bijdragen van zichzelf en anderen missen.

Omdat wij met z’n tweeën coachen blijven we vrij van patronen waarmee de gecoachte zichzelf belemmert. Mensen gaan hun eigen glazen plafond herkennen en doorbreken. Ze vinden nieuwe sleutels om zich te verbinden met het beste van zichzelf. 

Resultaat

De coaching is er op gericht dat mensen het geleerde direct toepassen in de praktijk. Ze ervaren al snel dat zij hun invloed vergroten en anderen effectiever betrekken op weg naar aansprekende resultaten.

Kort en krachtig

Onze coaching bestaat uit een reeks van zes tot acht gesprekken. De gesprekken duren twee uur en worden altijd door ons tweeën gevoerd met de coachee.

Klanten over onze dubbel-coaching

1539427477042

Sebastaan van Alphen, Commercial strategy director Royal haskoningdhv, internationaal ingenieursbureau met hoofdkantoor in Amersfoort

‘Mensen die zoeken naar groei in leiderschap, raad ik Rob en Agnes aan!’

In 2021 wist ik dat ik een volgende stap in mijn ontwikkeling wilde maken. Rob stelde een duo coaching voor samen met Agnes. Voor mij was dit een totaal nieuwe ervaring en ik wist niet wat ik ervan kon verwachten. De energie tussen Agnes, Rob en mij was bijzonder. Ik heb ervaren en zie inmiddels in dat mijn “glazen plafond” niet de grens is van mijn kunnen maar het begin is van de acceptatie van mijn talent. Door dat inzicht is er rust gekomen in mijn denkwereld. Agnes is helder en duidelijk in haar communicatie. Ze weet haarfijn verbanden te leggen in complexe materie. Ze denkt snel en met haar karakter en wijsheid leidt ze jou door jouw groeifase. Rob is ontzettend bekwaam in zijn vak en met zijn warme persoonlijkheid creëert hij direct een band van vertrouwen. Wat een bijzondere ervaring was de samenwerking tussen ons. En door het krijgen van inzicht uit de gesprekken met Agnes en Rob heb ik de tools gekregen om in mijn kracht te staan en mezelf te zijn.

Het coaching traject met Rob en Agnes heb ik als zeer prettig en leerzaam ervaren. Mensen die zoeken naar groei in leiderschap of willen investeren in persoonlijke ontwikkeling en willen onderzoeken wat zijn of haar talent is, raad ik Rob en Agnes aan!

Dirk Bakker

Dirk Bakker, Partner | Practice Lead Digital Project Management, Count&Cooper, Business management consultant in Rotterdam

‘Door de coaching ben ik in staat succesvol te zijn ondanks de omstandigheden.’

Voordat ik aan mijn coaching bij Rob & Agnes begon was ik op mijn werk vaak onrustig en gefrustreerd omdat ik niet het resultaat kreeg dat ik wilde, dit lag natuurlijk niet aan mij 😉. Ik ben autodidact en heb mij altijd met resultaten moeten bewijzen, althans dat dacht ik. In de coaching hebben we de sleutel gevonden om liefdevol te kijken naar mijn competenties en die van anderen. Ik ben nu in staat om dit in te zetten en ervaar steeds minder het glazen plafond. Ik beveel deze coaching aan als je tegen een plafond aanloopt en dit tot frustratie leidt en je niet weet welke competentie je van jezelf in moet zetten om het op te lossen.