trefzeker in training en coaching

over ons

We houden van ons werk omdat we een steentje mogen bijdragen dat mensen vertrouwen op het beste van zichzelf. Het werk maakt dat we met anderen zelf ook mogen blijven leren, waardoor we nog meer vertrouwen krijgen in het beste van ons zelf. Naast werkpartners zijn wij ook huwelijkspartners met kinderen. We zijn twee totaal verschillende mensen. Waar Rob bij iets nieuws altijd bij A begint, begint Agnes bij Z. Agnes is de onderzoeker die nieuwe gebieden ontsluit. Rob brengt dingen in beweging en maakt de aanwezige potenties concreet. We hebben van elkaar geleerd om die grote verschillen te begrijpen en ervan te gaan houden. Eerst door thuis te raken bij het beste van jezelf en daarna door ook thuis te raken bij het beste van de ander. Zover even over ons. Nu over ieder van ons.

AgnesSiegerink website versie 20160323v01

Agnes Siegerink

Ik ben een nuchter persoon die graag to the point aan de slag wil. De dingen die in het hier en nu gebeuren kan ik gemakkelijk vertalen in mogelijkheden naar de toekomst. Mijn werk staat altijd in dienst van het grotere geheel en respect hebben voor elkaar vind ik belangrijk. Dat meet ik af aan wat mensen doen en niet aan mooie woorden. Ik werk graag samen met anderen. Ik geniet van andermans talenten en heb daar een scherp oog voor. Mijn jarenlange ervaring met groepen maakt dat ik kort en bondig anderen kan wijzen op talenten die verder ontwikkeld kunnen worden.
Ik ben een onderzoeker op basis van een objectieve en realistische benadering naar wat er in het nu gebeurt en waar wezenlijke verbeteringen mogelijk zijn.

Rob Melief websiteversie20160323v01

Rob Melief

Ik heb veel ervaring met grote veranderprojecten en programma’s, zowel in het aansturen als in het inhoudelijk trainen van directie, leidinggevenden en medewerkers. Mijn focus is altijd om mensen en organisaties naar een volgende stap in hun ontwikkeling te brengen. Mijn sterkste eigenschap is dat ik mensen bij elkaar kan brengen en iedereen aan boord krijg. Ik doe dat op een ontspannen en natuurlijke manier: sfeer, humor en samenwerking zijn essentiële aspecten in mijn werk. Daarnaast zijn resultaten leidend, iedereen moet weten wat er van hem verwacht wordt en wat het resultaat moet zijn.