Programma 'Jouw onbegrepen gave'

Krachtig jouw potentieel benutten! Een verdiepingsprogramma van 9 maanden.

Er ging een nieuwe wereld voor me open. Duiken in het diepste van mezelf. Treasures die ik nooit heb gezien en dus ook niet benut werden. Ik heb zo ontzettend veel geleerd over mijn brontalent waar ik geen weet van had. Ik herken en begrijp beter mijn patronen, overlevingsmechanismen, knel- en pijnpunten en de verstopte brontalenten die daarmee in verbinding staat. Ik heb mijn intuïtie leren ontwikkelen maar ook leren spreken en luisteren
vanuit mijn ziel. Ik voel me zo veel krachtiger, rustiger en meer met mezelf verbonden dan ooit daarvoor. Hierdoor kan ik nog betekenisvoller zijn in mijn werk, voor anderen en voor deze wereld. Het werken in een groep werkt enorm versterkend. Voor mij was deze cursus echt ‘life-changing’ en wens iedereen het ten diepste begrijpen en benutten van zijn gaven toe.

Ermi van Oers, oprichter Nova Innova

 Wil je

  • nieuwe inzichten opdoen om jouw gaven en krachten te snappen en in volle potentie te benutten?
  • op een vervullende wijze bijdrage hebben?
  • de patronen die jou beperken leren herkennen en transformeren?

Dan is het programma ‘Jouw onbegrepen gave´ een doeltreffend antwoord.

Wat is jouw gave?

Wat is de samenhang tussen de verschillende talenten die je hebt? Snap jij het wezen van jouw unieke inzichten en ook jouw autonome kracht om inzichten naar resultaten om te zetten? Door grip te krijgen op je gaven kun je dit gericht inzetten.

Hoe?

Je wordt begeleid door twee ervaren coaches die met jou mee op onderzoek gaan naar je gaven. Je gave zijn door vele lagen beschermd en intact gebleven. In dit programma leer je de verschillende lagen herkennen, erkennen, er door heen te bewegen waardoor je directer kunt putten uit de kracht van je gaven. Krachten die in de praktijk tot levendige resultaten leiden waardoor jij in je omgeving en je werk floreert.

Programma van 7 dagen in 9 maanden

Veel mensen vragen zich af hoe zij hun potentieel nog verder kunnen begrijpen en benutten. Dit unieke programma van 7 dagen verdeeld over 9 maanden sluit aan op deze belangrijke vraag. In de tijd tussen de programmadagen, verwerk en implementeer je het geleerde in de praktijk. Het programma is ontstaan en gegroeid door jarenlange coaching en training van talenten van verschillende bedrijven en organisaties zoals de Rabobank, Heijmans, Vanderlande, RoyalHaskoning/DHV en vele ZZP-professionals.

‘De eerste bijeenkomst met een groep was zo spannend, gelukkig verdween dat op het moment dat je bij Agnes en Rob binnenkwam. In de veilige omgeving die zij creëren, ontstaat de ruimte om jezelf diep te leren kennen en een ander echt te kunnen zien. Rob en Agnes zijn daarbij die gidsen die je helpen moedig te zijn, zacht te blijven en dat wat je tegenkomt beter te begrijpen. Ik ben enorm dankbaar voor hun steun en die van de groep.’

Milou van Mierlo MS

Groep

De groep bestaat uit maximaal acht mensen, die vergelijkbare wensen hebben. Wat het extra interessant maakt is dat mensen uit verschillende sectoren samenkomen. Ingenieurs, mensen uit de zorg, leidinggevenden uit grotere organisaties en ZZP-ers.

‘Wat ik nu doe gaat prima en kan dit nog jaren zo blijven doen, maar word ik daar gelukkig van? Ik loop in mijn persoonlijke ontwikkeling tegen een muur aan. Conclusie die ik had getrokken was dat ik hierbij hulp nodig had en dat bleek het programma ´Jouw onbegrepen
gave´ te zijn. Mijn eerste gedachte die hierbij opkwam was: ‘Wat moet ik van deze titel denken, past dit bij mij, ík hoor hier toch niet bij!’
De definitie van Intuïtie is bij mij vervaagd, ik kan het nu nl. beredeneren. Ik besef wat mijn talent is en dit versterkt mij enorm in mijn werk én privé. Ik heb het gevoel dat er van mij een versie 2.0 is gecreëerd waarbij ik besef dat dit het begin is van weer een nieuwe stap die ik met veel meer plezier en geluk tegemoet zie.’

Mikel Lommers, ontwerpmanager Heijmans Infra

‘Ik heb mijzelf tijdens dit programma leren begrijpen, wat mij veel rust heeft gegeven. Ik heb
geleerd op welke wijze ik datgene wat ik zie en voel, kan inzetten als positieve bijdrage voor
mezelf en mijn omgeving.’


Justus Steenbeek, Oprichter Just2Exceed

Gratis intake

Je deelname start altijd met een intakegesprek waar geen kosten aan verbonden zijn. Het intakegesprek benutten we om je alvast te activeren en om elkaar al te leren kennen. Uiteraard kun je na de intake besluiten of dit programma op dit moment goed bij je aansluit.

Data

  • 26 mei
  • 23 juni
  • 1 september
  • 6 oktober
  • 10 november
  • 8 december
  • 12 januari

Kosten
€ 2.200,- inclusief verblijfkosten en materiaal en excl. B.T.W. Wanneer de prijs een belemmering vormt om deel te nemen, neem contact op.
Voor meer informatie mail info@siegerinkmelief.nl of bel 06-25012859

Veelgestelde vragen over het programma 'Jouw onbegrepen gave'

Wat is een gave?
Een gave gaat verder dan talenten en kwaliteiten. We noemen gaven ook wel je authentieke kern. Als je ruimte maakt voor je gaven dan maak je ruimte voor wat jij ten diepste weet, aanvoelt en kunt. Door je te verbinden met je gave blijf je dicht bij jezelf, waardoor je tot betere resultaten komt.

Wat kan ik met mijn gave in mijn werk?
Wanneer jij je gaven verder te ontwikkelt stijg je boven je eigen glazen plafond uit. Dat houdt in dat je meer overzicht krijgt in je werk, duidelijker weet wat de juiste koers is en hoe je anderen daarin mee kunt nemen. Met het beste van jezelf heb je ook meer focus op het beste van anderen.

Is een gave zweverig?
Mensen die hun gaven inzetten hebben een duidelijk en realistische visie over doelen die haalbaar zijn. Ze staan met beide benen op de grond. Hun aansturing in de stappen naar resultaten die bereikt moeten worden is helder en volgbaar. Met hun competenties zijn ze een betrouwbaar baken voor anderen in de organisatie

Moet ik harder werken als ik vanuit mijn gaven werk?
Mensen werken onnodig hard als ze niet verbonden zijn met hun gaven. Er gaat veel energie verloren wanneer mensen hun eigen diepe weten en hun originele krachten wegduwen. Als je verbonden bent met je gaven bereik met veel minder energie sneller en betere resultaten. Stress en spanning transformeer je naar innerlijke rust die je ook uitstraalt naar anderen.

Voor wie is dit programma geschikt?
Voor iedereen die aanvoelt dat hij of zij meer te bieden heeft. Voor hen die op onderzoek willen naar het beste van zichzelf en van anderen. Het maakt niet uit wat je professie is. Juist de grote verschillen maken het boeiend om van elkaar te leren.